Літо - це маленьке життя

Недарма кажуть, що літо — це маленьке життя. Саме в цю теплу радісну пору відбуваються найцікавіші події, які залишають у свідомості найбільш приємні спогади про дитинство і шкільні роки.
Не зважаючи на воєнний стан у країні, тривожні ночі та постійні повітряні тривоги, батьки учнів ХЗОШ 71 намагаються урізноманітнити відпочинок для дітей.
Наш Харків місто яскравих куточків - сквери і парки, собори та набережні, вулиці й проспекти, прекрасні у будь-яку пору року… Цілих 350 км² дивовижних речей! Так, мандруючи містом можна побачити його рани, отримані під час обстрілів, але харків'яни незламні і продовжують жити та працювати.
В Харкові багато місць, куди можна піти з дітьми. Дуже радує той факт, що в зоопарк наразі майже немає черги і можна насолодитися спілкуванням зі світом тварин. Ще у місті проходять цікаві майстер класи та воркшопи, які із задоволенням відвідують наші учні. А в перерві між розвагами та пригодами завжди можна скуштувати "харківські" смаколики.
Бажаємо всім дітям проводити час влітку весело і цікаво з незабутніми пригодами і радісними подіями, щоб оновити свій запас енергії і чудового настрою, зарядитися позитивом і терпінням.
/Files/images/2023_novini/Літо (2).jpg /Files/images/2023_novini/Літо (1).jpg
Кiлькiсть переглядiв: 24