Показовий день цивільного захисту

5 квітня 2018 року у ХЗОШ №71 пройшов показовий Днь цивільного захисту, об’єктового та протипожежного тренувань.
В заході брали участь Збицька Олена Леонідівна – начальник Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради, представники ГУ ДСНС України в Харківській області; представники Індустріального РВ ГУ ДСНС України в Харківській області; представники Адміністрації Індустріального району; представники Національного університету цивільного захисту, представники Управління патрульної поліції м. Харкова; представники АК «Харківобленерго», представники обласних та м.Харкова курсів удосконалення керівних кадрів, Харківської обласної бібліотеки для дітей.
Захід складвся з двох блоків - теоретичного та практичного.
Директор школи Воробйова О.І. ознайомила присутніх з організацією роботи з цивільного захисту у закладі освіти.
Фомін Артем Анатолійович – провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайними ситуаціями ГУ ДСНС України в Харківській області, познайомив присутніх на заході керівників ЗЗСО Індустріального району з порядком забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти.
Костюк Юрій Григорович, методист обласних та м. Харкова курсів удосконалення керівних кадрів І категорії, розповів про внесення змін до законодавчу базу з питань цивільного захисту в ЗЗСО.
Під час теоретичного блоку також виступили
Стецюк Євген Ігорович – підполковник цивільного захисту НУ ЦЗУ, старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки НУ ЦЗУ,
Савельєв Дмитро Ігорович співробітник кафедри спеціальної хімії та хімічної технології НУ ЦЗУ,
Скічко Володимир Володимирович начальник Управління інформаційної політики «Харківобленерго»,
Лупицька Валентина Михайлівна, завідуюча сектором прогнозування та інновацій ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для дітей»,
Павлова Олена Олексіївна, Новікова Єлизавета Сергіївна - провідні фахівці відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи ГУ ДСНС України в Харківській області,
Мельников Юрій Станіславович, спеціаліст адміністрації Індустріального району по ЦЗ.
Практичний блок складався з інтерактивних занять, які проводили з учнями вчителі та фахівці патрульної служби, представники НУ ЦЗУ, представники психологічної служби ГУ ДСНС у Харківській області, представники Харківобленерго, Індустріального РВ ДСНС в Харківській області.

/Files/photogallery/9286/DSCN0088.JPG /Files/photogallery/9286/DSCN0097.JPG

Під час протипожежного тренування було проведено евакуацію закладу та відпрацювання дій учнів, постійного складу школи при виникненні надзвичайної ситуації, а також евакуацію умовного постраждалого.
Під час показу оснащення та можливостей рятувальної служби відбулося гасіння умовної пожежі рятувальними службами.
Фотогалерея

Випуск новин АТН, присвячений Дню ЦЗ у ХЗОШ №71

Учения в школе - 06 04 2018

Кiлькiсть переглядiв: 264