Проведення олімпійського уроку

В рамках Дня фізичної культури і спорту з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвитку олімпійського руху в Україні сьогодні в навчальному закладі був проведений олімпійський урок для учнів 1-11 класів.
Всеукраїнський олімпійський урок мав теоретичну форму. Через проведені класними керівниками 1-7 класів конференцій, усних журналів, віктиорин та диспутів, учні дізнались більше про олімпійські види спорту, олімпійську символіку, естафету олімпійського вогню, виникнення Олімпійських ігор, місце фізичних вправ у житті видатних людей тощо.
Учні 8-9 класів ознайомились з основними положеннями Кодексу честі олімпійця України. Класний керівник 11-А класу звернула увагу учнів на те, що цивілізація і технічний прогрес сьогодення звільнили людство від тяжкої, монотонної та примітивної фізичної праці, водночас, ускладнили йому життя, породивши гіподинамію - руховий голод, який призводить до багатьох захворювань.
Досвід розвинених країн вказує на значення занять фізичною культурою і спортом, які розглядаються як найбільш економічно вигідний і ефективний засіб профілактики захворюваності, зміцнення генофонду та розв'язання інших соціальних проблем суспільства.
/Files/images/Шк_жизнь/sport/IMG_5399.JPG /Files/images/Шк_жизнь/sport/IMG_5405.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 137