Екскурсія до фабрики новорічної казки

30 листопада учні закладу освіти відвідали виробництво скляних ялинкових іграшок ручної роботи в Куп`янську.
Діти ніби побували в казці! Не дивлячись на таку довгу і не легку дорогу, вони все ж таки, побачили на власні очі виробництво скляних ялинкових прикрас та верхівок ручної роботи, над творінням яких якісно працюють талановиті майстри.
В ході виробництва продукція проходить декілька секторів фабрики: скловидування, відділ технічного контролю, сектор металізації, цех окунки, сектор декорування та відділ упаковки.У виробничому штаті цієї компанії працюють досвідчені майстри-склодуви, талановиті художники та дизайнери, які розробляють і втілюють в кулях найоригінальніші ідеї. Кожен виріб проходить ретельну перевірку якості в кілька етапів. Завдяки ефективній побудові виробничого процесу, різдвяні прикраси виготовляються оперативно і великими партіями, з гарантовано високою якістю кінцевого продукту.
Діти мали можливість відчути себе майстрами-дизайнерами і власноруч прикрасити і декорувати новорічну іграшку. Всі учасники екскурсії отримали свідоцтва про проходження майстер-класу та мали змогу написати свою саму найбажанішу мрію, та кинути листа в скриньку бажань - вона обов`язково здійсниться!
Екскурсія всім запам’ятається на все життя - адже це дійсно як новорічна казка!
/Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики3.jpg /Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики2.jpg
/Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики.jpg /Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики6 (2).jpg
/Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики5.jpg /Files/images/ekskurs/2019_екскурсія до фабрики4.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 150