Лілія Баранова - лауреат Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія"

Щорічно учні 6-7 класів беруть участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання "Книгоманія".
Цей конкурс є найбільш популярним і престижним щорічним дитячим святом книги і читання. І ми пишаємося тим, що серед лауреатів цього конкурсу є і наші учні.
У Конкурсі 2017 року взяли участь 4387 учнів Харкова і Харківської області, і тільки 80 з них вибороли право долучитися до обласного етапу змагань за звання "Кращого читача України".
Наша Лілія Баранова, яка за результатами ІІ етапу конкурсу була визнана найкращим читачем Індустріального району Харкова серед учнів 7 класів, гідно представила наш район і на обласному рівні, на ІІІ етапі конкурсу. Цікаву та емоційну розповідь про свою улюблену книгу Д.Боуена "Вуличний кіт на ім’я Боб" вона доповнила чудовим малюнком та електронною презентацією.
У жовтні на ІІІ Обласному патріотичному форумі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів обласного етапу із врученням дипломів та призів.
За рішенням журі, учениця нашої школи Лілія Баранова стала лауреатом обласного конкурсу "Книгоманія-2017" у номінації "Змінимо життя на краще". Вітаємо, Ліліє!
Кiлькiсть переглядiв: 167