Інформаційний мікс "Планета здоров'я"

Чи можна зберегти своє здоров'я? У значній мірі можна. Для цього потрібні деякі знання та бажання бути здоровим. Учні 8-А класу відвідали Харківську державну наукову бібліотеку ім. В.Г.Короленка, щоб розібратися, що таке здоровий спосіб життя.
Згадати корисні звички і запобігти шкідливим допомогла викладка літератури з фондів ХДНБК та презентація, яку підготували бібліотекарі Відділу літератури іноземними мовами.
Також школярі змагалися на знання українських та англійських прислів'їв про здоров'я, складали речення англійською про здоровий спосіб життя.
Світлана Іванівна Овчинникова, завідувач сектору бібліотечно-бібліографічного обслуговування відділу «Україніка» ім.Т.Г.Шевченка, розповіла багато цікавого про харківських вчених-медиків, завдяки яким було збережено багато людських життів, про традиції здорового способу життя у Харкові, та провела пізнавальну гру для учнів.
Здоров'я тісно пов'язане з активним способом життя - рухом, спортом, подорожами. Тому ми також ознайомилися з мобільною виставкою-подорожжю «Мрій! Читай! Мандруй!»
Особливу увагу восьмикласників привернув розділ виставки «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах», де представлені книги та альбоми, які пропонують відвідувачам ознайомитися з красотами рідного Харкова та його околиць.
Кiлькiсть переглядiв: 287