Екскурсія до музею Національної гвардії України

9 червня 2017 року вихованці загону "Вітрильник" дитячого табору відпочинку з денним перебуванням "Веселка" на базі школи здійснили екскурсію до Музею Національної академії Національної гвардії України.
Діти з зацікавленістю познайомились з участю навчального закладу в оборонних боях за рідне місто. На стендах були представлені цікаві матеріали про участь в боях за місто Харків бійців та командирів 17-ї бригади внутрішніх військ під командуванням викладача тактики училища полковника Танкопія І.О. Один з фрагментів цього бою відображено на діарамі музею.
Міжнародний досвід відображує вітрина експонатів миротворчої діяльності ООН офіцерів Академії. На стендах представлені стяг ООН, фото з місій, зразки форми одягу миротворців, медалі та нагороди офіцерів з тих країн, де вони брали участь у місіях.
Національна Академія оберігає пам'ять героїв-гвардійців та випускників Академії, які загинули під час виконання свого боргу в зоні проведення АТО. Так, у музеї встановлено стенд героям, зберігаються деякі особисті речі загиблих, є зразки озброєння і навіть український прапор з побажаннями сослуживців на ньому.
/Files/images/tabr/IMG_9560.JPG /Files/images/tabr/IMG_9570.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 154